Adatvédelem

Adatvédelem

A Blocks.hu – Játssz és nyerj! tartalma ingyenesen olvasható. A nyereményjátékunkban való részvétel azonban regisztrációhoz kötött. Ennek keretében bizonyos adataid (pl. név, cím, e-mail) megadása kötelező, mivel a nyereményekről szóló tájékoztatót postán juttatjuk el neked, míg más adatok megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A nem kötelezően megadandó adatokból statisztikai adatokat készítünk, segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább. A 24/7 Kft,, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az adataidat kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataid semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé.

Üzemeltető az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez az internetes oldalainkat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a tudomására jutott információkat üzleti titokként köteles kezelni.

Üzemeltető bármikor rendelkezésére áll, hogy az általunk kezelt személyes adataiddal kapcsolatosan tájékoztatást adjon neked. Amennyiben úgy érzed, hogy az üzemeltető személyes adataid kezelésével kapcsolatosan nem elvárásodnak megfelelően jár el, kérjük, haladéktalanul jelezd ezt nekünk, hogy az esetet kivizsgálhassuk, s gyakorlatunkat a te igényeidhez igazíthassuk. Ahhoz is jogod van, hogy jogsérelem bekövetkezte vagy annak közvetlen fennállásának veszélye esetén panaszoddal az adatvédelmi biztoshoz fordulj. E körben a közérdekű bejelentővel azonos jogi védelem illet meg téged.

Amennyiben kiderül, hogy valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adtad meg, vagy a Blocks.hu – Játssz és nyerj! használata során kárt okozol, az üzemeltető az ebből eredő kárát jogosult lesz feléd érvényesíteni, te pedig köteles vagy valamennyi ebből eredő követeléssel szemben az üzemeltető megóvni és azokat viselni. Ilyen esetben minden tőlünk telhető segítséget megadunk az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

E-mail címedet beleegyezésed nélkül nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek.

Hírlevél leiratkozás, regisztráció törlése

Oldalunkon történő belépés után, a Profil menüpontban a hírlevél pipa kitörlésével tudsz leiratkozni hírlevelünkről. Ugyanitt van lehetőség a teljes regisztrációd törlésére is.
Illetve ugyanezt megteheted a hírlevél alján is egy kattintással.

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el:

blockshelp @ gmail.com

Kihagytál egy napot? PÓTJÁTÉK