Játékszabályzat

 
A játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon magyarországi, természetes személy (továbbiakban: Játékos) vehet részt, aki a Játék időtartama alatt regisztrálja magát és legalább 1 napot kitölt a Blocks.hu naptárában.
 
A nyereménysorsoláson mindenki az adott hónapban elért pontszámának megfelelő súllyal vesz részt. Pontokat a kvízkérdések helyes megválaszolásával és sikeres ajánlással lehet szerezni. Kvíz kérdésenként 1 pont szerezhető.
 
A sorsolások időpontja minden hónap első napja. A sorsolás gépi. A nyerteseket a következő hónap 5. napjáig névvel és irányítószámmal közzétesszük a Blocks.hu oldalon. A nem valós e-mail címeket megadó játékosokat kizárjuk a sorsolásból. A nyeremények készpénzre nem válthatók.
 
A Játékból ki vannak zárva a Szervező munkatársai, és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.  A nyereménnyel kapcsolatos személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség a Játékost terheli.
 
A játékban részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy adataik a Szervező regisztrált felhasználói adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező - az esetleges leiratkozásig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül marketing tevékenység céljából felhasználhassa, a megadott információk alapján a Játékosnak híreket, információkat, a megadott válaszoknak megfelelő érdekes tartalmat, továbbá üzleti ajánlatokat küldhessen. Az adatszolgáltatás önkéntes.
 
A Blocks hírlevél tartalmát általában az oldallal kapcsolatos újdonságok, nyereményjáték tippek, érdekes videók, hírek, illetve kifejezetten a hírleveleseinknek szóló nyereményjáték felhívások alkotják.
 
Belépés után, a Profil menüpontban bármikor le lehet iratkozni a hírlevélről illetve lehetséges a teljes regisztráció törlése is.
Kihagytál egy napot? PÓTJÁTÉK